ROBA ESTESA

     

 

Roba Estesa és un projecte musical que té com a un dels seus objectius l’actualització de cançons tradicionals del nostre territori aportant-ne una nova visió tant de la lletra com de la música. D’aquesta manera ens servim d’instruments i veus per compartir els valors d’aquesta herència que tenim . Parlem de la igualtat, la revolució, l’estima, la defensa del patrimoni i les tradicions, la llibertat… en definitiva, parlem d’un sentiment i és així com volem que arribi a la gent.

I doncs, què és el folkcalentó? És un gènere musical que serveix de mitjà per transmetre l’essència de Roba Estesa. De fet, l’essència de la nostra tradició: el foc, les fogueres i els fogons. Sigui a casa, al carrer o al llit el foc és símbol de festa i de lluita, i sempre va acompanyat de cançons. Així doncs, definim el folkcalentó com el nostre estil, ja que tots els temes tenen aquesta escalfor que tant caracteritza la nostra música.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí