AMADEU I CIA

 

El grup "AMADEU I CIA" va fer la seva primera actuació a finals dels 80. Després de diverses etapes, "AMADEU I CIA" es va consolidar amb la seva formació actual a partir de 1985. Les seves actuacions tenen com a objectiu principal una participació totalment activa per part dels nens, així com un ritme molt ben treballat que afavoreix la interacció constant amb els músics.
L'espectacle consta de danses col·lectives, balls de parelles, cançons, jocs, etc., bàsicament d'arrel tradicional. Conduïts per l'experiència de l'Amadeu, recolzat per una banda de so compacte, i un animador que durant l'espectacle actua amb xanques entremig dels nens, fa d'actor damunt de l'escenari i es canvia de roba tan de pressa que ningú no se n'adona.
Les nostres cançons i balls es poden adaptar segons l'edat dels nens i això fa que pugui ser adreçat des dels petits fins als més grans.
Podem actuar al carrer, en una plaça, a l'escola o bé a l'envelat. Només cal un espai on els nens i els pares que s'hi vulguin afegir s'hi puguin moure lliurement.
BALLARUGA DE BALLS
L'espectacle BALLARUGA DE BALLS és adreçat a la mainada i adolescents i té com a finalitat la participació directa del públic, mitjançant cançons, danses, jocs i balls.
La majoria de músiques que condueixen l'espectacle són populars o d'arrel tradicional. També hi ha músiques d'ara: polques, boogies, rock & roll, etc. Totes per no parar de ballar ni un sol moment!
També podem adaptar les nostres cançons i balls segons l'edat dels nens i això fa que l'espectacle pugui ser adreçat dels petits als més grans.
I a tot arreu ens va bé: al carrer, una plaça, a l'escola o bé a l'envelat.

-FITXA ARTÍSTICA-
Amadeu Rosell
veu, acordió diatònic i guitarra.
Jordi Palau
flauta travessera.
Pep Collell
bateria.
Nuri Planella
baix elèctric.

Paco "Pillo"

animador i xanquer.
-FITXA TÈCNICA-
Disposem de :
  • un equip de so NEXO de 3.000 W.
Necessitem:
  • un escenari mínim de 6x4 metres.
  • una presa de corrent elèctric de 220 V. i 3.000 W. a peu d'escenari.

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí