TONI ALBA

Precios y disponibilidad a Proactua.com

AUDIÈNCIA I-REAL
Advertència: Qualsevol semblança amb la realitat és pura coincidència.

"Hi havia una vegada un rei..."

Així comencen molts contes i llegendes populars que continuen fascinant les ments més innocents de la nostra societat. Aquestes ments imaginen mons meravellosos que li són totalment inaccessibles. Per això volen saber-ne tots els detalls i en aquest intent de conèixer com funcionen, poder imitar-los en les seves maneres per ser com ells... o això creuen.

Imaginem un estat modern on el cap d'estat és un monarca que un dia ha de presidir un acte oficial, una AUDIÈNCIA (IRREAL en el nostre cas), davant un públic integrat per tota la premsa nacional i internacional.

 

BROTS
Quatre professors, amics del difunt, es troben fent de mestres de cerimònia en aquest funeral homenatge tan especial creat i interpretat per Toni Albà, Fermí Fernandes, Gerard Domènech i Xavier Macaya.
Humor absurd i humor negre barrejats per retrobar la sensació del riure prohibit (Qui no ha tingut ganes de riure a missa o en un funeral?)


Nimotwreg blaueb dar, nofwrag des, nofwrag vad, griops dem nofwrag fertag vin daf vopen, un dem piu.”
Brots (*)

(*) "Només hi som quan riem, quan fem riure i quan se n’enriuen de nosaltres, només aquest instant.
Brots
Autors: Toni Albà, Fermí Fernandes, Gerard Domènech, Xavier Macaya (músic) i Antonio Santoyo (músic)
Interprets: Toni Albà, Fermí Fernandes, Gerard Domènech, Xavier Macaya (músic) / Antonio Santoyo (músic) i Arcadi Garriga
Equip tècnic: Albert Vadell, Arcadi Garriga i Antonio Santoyo
Escenografía: Watashi Tachi
Vestuari: Watashi Tachi
Fotografia: Montsant Ciurana

Un espectacle produït per TONI ALBÀ, S.L.

 

 

HISTERIA SAGRADA
Actors: Toni Albà i Fermí Fernandes
Direcció: Toni Albà
Escenografia: Watashi Tachi
Tècnic de llums: Antonio Santoyo
Tècnic de so: Albert Vadell
Fotografia: Montsant Ciurana
Disseny gràfic: Aina Figueras
Producció: Toni Albà, S.L.

 

L´OMBRA
Toni Albà és en aquesta ocasió en Quim, un actor especialista en substituir artistes famosos. Amb l’ajuda de vàries màscares de làtex aconsegueix ésser-ne el seu doble exacte. El cervell d'aquestes "feinetes" és en Joan, el seu mànager, amic, confident, conseller, còmplice i mestre. Després d'un temps de gires i substitucions, en Quim comença a patir una mena d'esquisofrènia. Destrossat psicològicament, dubta de la seva personalitat i no sap quan és ell mateix o quan es converteix en els personatges que substitueix. Aterrit, decideix deixar per sempre més aquest JOC perillós que barreja realitat i ficció.

"L'OMBRA" s'inspira en un període de la meva vida en què jo vaig haver de fer la mateixa feina que fa l'heroi d'aquest romanç, en Quim: substituir actors. Mentre escrivia i donava forma a la idea original, anava pensant en el títol de l'obra. "L'OMBRA DELS ESTELS" em va semblar prou ajustat i suggerent. Val a dir, però, que "L'OMBRA DELS ESTELS" és una altra obra, la "mare" de la que vosaltres veureu... És una novel·la formada per una sèrie inacabable de situacions, escenes, apunts, escrits i pensaments que en fan un romanç massa llarg per ésser representat teatralment davant del públic. Així fou que en Jordi Purtí ("sastre" d'ull genial) va començar la complexa (i intensa) feina de retallar i col·locar al seu lloc totes les escenes que jo improvisava davant seu. Això, a més de dirigir el meu treball d'actor... El resultat d'aquesta tasca d'escriptura, improvisació i direcció és "L'OMBRA".
Dit això, us convido a riuer-viure-veure un tros de la vida d'en Quim, un home que va a la recerca d'ell mateix... buscant la llibertat...més enllà dels estels.
Toni Albà
Idea original: Toni Albà
Autors: Toni Albà i Jordi Purtí
Actor: Toni Albà
Música: Jordi Ribot, Xavier Serrano, Xavier Balfegó i Carles Cases
Disseny d'il·luminació: Joan Companyó
Tècnic de llum i so: Antonio Santoyo
Escenografía: Carles Romeu i Moichido Watashi
Efectes de so: Cisco Prades
Direcció i pasada en escena: Jordi Purtí

 
  

 

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí