PREMIANENCA

Preu: A convenir segons dia, mes o audicions a fer
Sardanes,oficis, aplecs, cercavilas etc….

 

 

 

 

La Cobla Premiá, antiga Premianenca, va ser fundada per Josep Fecùndez, Joaquim Fecùndez, Jordi Tor, Teresa Maria Roura, que va ser la primera directora musical i en Gaietà Piñol que actualment continua com a representant de la Cobla.
Va fer la seva presentació oficial el 23 d´Abril del 1983.
Actualment, sota la direcció de Marcel Artiaga, component de la Cobla-orquestra Els Montgrins, està formada per músics amb un alt nivell musical.
El grup a difós arreu de Catalunya, la musica genuïnamet Catalana, la Sardana, ja sigui en concert, ballet, o ball vuitcentista, també, aprofitant els coneixements dels components de la cobla, ens transformem en una petita banda per fer cercaviles com les Cavalgades de Reis, els tres tombs o bé Carnestoltes, i ha portat el nom de Premià de Mar amb el màxim orgull.
Durant la seva trajectòria, la Cobla Premià ha participat en els aplecs de la sardana celebrats a París i Amsterdam, a acompanyat a esbarts a Itàlia, Suïsa, França, Alemanya o Bèlgica, al 2008, en el seu 25è. aniversari, ha acompanyat el cor "Harmònia Calellenc" a Roma.
El 2013 va actuar a Verona (italia) dins la programació de l'Aplec Internacional
Esperant poder compartir amb vostès alguna de les activitats en que hi pugui participar la música de cobla, rebin una salutació ben cordial.
Per la Cobla PREMIÀ
Gaietà Piñol-Representant

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí