QUARTET MELT

 
 • Género
  Música antiga - Renaixement - Barroc - Clàssic - Romàntic - Segle XX - Música moderna - Música tradicional
 • Miembros del grupo musical
  Magalí Sare
  Ariadna Olivé
  Eloi Fort
  Oriol Quintana
 • Localidad natal
  Barcelona
 • Descripción breve
  El QUARTET MÈLT és un grup vocal jove creat el 2012 i format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya.
 • Amb molta il•lusió emprenem un projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre això mateix a tota la gen...t que ens escolta.
  Treballem un repertori molt ampli i variat que abasta des d’obres de música antiga fins a temes moderns. Ja des dels nostres inicis, hem apostat per una tendència didàctica en cada una de les nostres actuacions, sempre adequant-la al públic per al qui actuem.
  Biografía
 • El quartet ha ofert concerts en diversos punts del territori català, inaugurant el festival de música de la Vall de Camprodó...n, participant en el festival nits d’estiu de Talamanca, o clausuran el cicle Núria Delclòs “clàssica” al cafè Metropol de Tarragona, entre d’altres. Internacionalment, es pot destacar la participació al Urban Youth Choir Festival d'Örebro, Suècia, i ha fet el concert inaugural del festival Cantagiovani de Salerno, Itàlia. A més a més, ha compartit escenari fent concerts conjunts amb diverses formacions musicals com el Cor de cambra Anton Bruckner, el Cor DaCapo de Tarragona o el Cor Diaula de Barcelona.
  A més de concerts, ha impartit diverses masterclasses als cors juvenils Le note allegre, Le Koriste, al Coro Decanter i al Coro Ensemble Vocale Anima Vocis, a més de fer de jurat dins el marc de la VII edició de la rassegna nazionale di cori voci bianche, scolastici e giovanili Cantagiovani a Salerno.
  Ha rebut consells de Joakim Arenius, Júlia Sesé, Franca Floris, Silvana Noschese i Mario Giorgi .
   

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí