RATAPLAM

 

EN GIL I
ELS RATATAPLAM
I LA LLEGENDA
DE SANT JORDI.
 
 
ESPECTACLE D’ANIMACIÓ DE APROXIMADAMENT 1 HORA DE DURADA, ON ELS RATATAPLAM AMB L’AGUDA DE TOTS OS EXPLICAREM LA LLEGENDA DE ST. JORDI, AGAFAREM UN TREN QUE ENS PORTARÀ A UN MON MÀGIC, ON A TREVES DE LES NOSTRES CANÇONS INTERCALADES AMB LA LLEGENDA APANDREM D’UNA FORMA MOLT DIVERTIDA EL QUE DIU LA TRADICIÓ QUE VA PASSAR, EXPLICAREM QUE FEIEN I COM BALLAVEN ELS CAVALLERS, QUE FEIA EL REI, LA PRINCESA, EXPLICAREM ANÈCDOTES I CURIOSITATS DELS DRACS I EL FINAL FAREM UNA GRAN FESTA .
 
PODEM FER-HO AMB:
1, 2, 3, 4 I 5 COMPONENTS
 
ESPECTACLE D’ANIMACIÓ ON EL FIL CONDUCTOR ES A LLEGENDA QUE ES VA BARREJANT DESDE EL PRINCIPI AL FINAL AMB CANÇONS PER BALLAR I COLAVORAR.
 
 
El grup d´animació RATATAPLAM amb més de sis anys portant musica i
diversió a tota mena de festa us oferim una llista dels espectacles que us podem oferir:
SOMNIS D´UN RATATAPLAM
Espectacle de petit i mig format, en que en gil acompanyat de la guitarra, el piano i la seva veu us oferirà un repertori de cançons, danses i disbauxa,i amb alguns contes si s´escau, perque pasem una bona estona. Espectacle destinat tant a petits com a grans espais ja que s´adapta a les condicions desde una plaça, un carrer o una petita sala.
100X100 RATATAPLAM
Espectacle destinat a tot el públic amb ganes de passars-ho bé, on un animador i un músic oferiran un grapat de cançons de tota la vida, adaptades als temps que corren, barrejades amb cançons fetes per els
Ratataplam i on són una garantia de festa i gresca.
 
RATATAPLAM I LA MAQUINA DEL TEMPS
Espectacle d´animació que durant una hora i quart interpretarem una sèrie de cançons enllaçades per un fil conductor, que és un viatge a diferents moments de la nostra història.
1000 x 100 RATATAPLAM
Espectacle on hi ha una primera part musical per ballar i agafar forces, i
Una segona part on no deixem de tocar i animar la festa amb més marxa regada amb un bon bany d´escuma i aigua.
 
FESTA ESUCMA
Festa amb un cano d´escuma i musica de la mes actual (CD) per a refrescar totes les festes d´estiu. Festa amb aigua i escuma.
El grup RATATAPLAM també te una gran experiència en festes privades com festes d´aniversari, comunions, escoles, centres civics ets… si cal també podem fer mitja hora de ball si s´escau.
Per fer els espectacles portem 1200wats de só una cortina, muntada al darrera, màquina de fum i moltes sorpreses.
En l´escuma portem el canó i mangueres per remullar l´ambient.
Festa de l´escuma durada d´una hora aproximadament per a feses mes llargues consultar
Amb seguro de responsabilitat civil.
 
Preus: consultar
 
 
 
 

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí