STICKCOVERS

Stickcovers neix com a grup a Llagostera (Girona) un gener de 2005 , després de passar per varies formacions en l’actualitat el formen:
-          Neus Aguer, la cantant
-          Eduard Colomé, cantant i guitarra rítmica
-          Jaume Tauler, baix i veus
-          David García, guitarra solista i veus
-          Pep Vidal, teclista
-          Carles Calvet, bateria
Ja des dels seus inicis els Stickcovers han versionat els clàssics de sempre del pop-rock. Temes de grups tant emblemàtics com: U2, Police, Pink Floyd, REM, The Who... no poden faltar en una actuació dels Stickcovers. La principal diferència amb d’altres formacions similars és la creació dels seus propis medleys amb temes d’un mateix grup.
L’hivern passat enregistren la seva primera maqueta promocional als estudis Trival Art de Sils i actuen en diferents bars musicals i festes majors de la província.
Actualment estan assajant el nou repertori per portar els clàssics del rock arreu on actuen arriben a les diferents generacions de públic.
 
   

 

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí