LA TAVERNA

        Currículum del Grup la Taverna

El Grup la Taverna , neix a finals del 1992 , amb la formació de quatre components . Amb quatre veus i varis instruments , i amb l’idea d’aportar una forma diferent de cantar les havaneres.
Hem fet arribar l’havanera i cançó de taverna a restaurants , casaments convencions , promocions d’empreses i també en celebracions privades i públiques.
D’entre les més de 1200 actuacions realitzades en aquets anys , cal destacar una estada de 31 dies navegant pels mars escandinaus desde Estocolm (Suecia) a la ciutat de Turkú(Finlandia), una estada de 10 dies a Brusel.les amb motiu d’una fira turística divulgant l’havanera com a mostra cultural de la Costa Brava , participació a la festa major dels catalans de Casa Nos-tra a Suïssa , Biarritz , Toulouse,Ámsterdam, etc…
Intervencions en directe a Ràdio de España i Ona Rambla . Participació habitual a la campanya del peix blau
Gravació amb una Televisió de Sant Francisco(USA) , amb motiu d’un programa de divulgació de la CostaBrava a Estats Units.
Intervenció a algunes edicions de la Festa de la Sal de l’Escala i així mateix som grup fundador i organitzadorde les cantades a l’aplec dels Escalencs celebrat anualment a Platja d’Aro . Actuacions regulars a les tavernes La Bella Lola de Calella de Palafrugell , La Pepa Caneja de Palamós , El Cau del Pescador de Sant Feliu de Guíxols , per tot Catalunya ( Manresa , Igualada , Olot , Barcelona , Lleida , Calella de Palafrugell , Vic , Granollers .Girona, etc..).
El grup ha passat per algunes etapes . Als seus inicis el grup estave format per quatre components(1992-1996) , per tres (1996-1997) la tercera fase per dos (1997-2004) i ara tornen a la formació de tres , i som.
Miquel Pedrol       ------       Veu
Ferran Garcia       ------       Veu i guitarra
Adam Torres         ------       Veu , acordió i guitarra solista
El nostre repertori és força extens ,havaneres , valsets mariners , sardanes , cançó de taverna , etc…..
Tenim equip de so propi ………….    1400W
            Equip de llum ……………..   2400W
             Segons l’escenari montem decorat

 

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí