MORRALLA

 

 

BIOGRAFIA

Morralla es dedica primordialment a cantar havaneres, però també inclou en el seu repertori, valsos mariners, sardanes i altres tipus de cançó tradicional.
 
Es funda l’any 2001 i fa la presentació en públic el 28 d’abril de 2002 a l’auditori del castell de Pallejà. L’any de la seva presentació va fer un total de 20 actuacions, destacant la de Canet en Roussillón (Catalunya Nord).
 
L’any 2003 les actuacions es van incrementar, destacant la cantada de “Barcelona cara al mar”. Actuació a l’Auditori Enric Granados de la ciutat de Lleida,  de l’enregistrament d’aquesta actuació, en surt el primer C.D. del grup, “Morralla a dojo”.
 
A partir de l’any 2004, el grup aconsegueix consolidar-se definitivament en el mercat havanerístic, i és cridat per actuar a les cantades de més prestigi, tant en actuacions en solitari com compartint escenari amb el grups més destacats. Actualment més de 450 actuacions arreu de la nostra geografia, avalen una trajectòria ascendent. 
 
 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí