ROBA ESTESA

     

 

Roba Estesa és un projecte musical que té com a un dels seus objectius l’actualització de cançons tradicionals del nostre territori aportant-ne una nova visió tant de la lletra com de la música. D’aquesta manera ens servim d’instruments i veus per compartir els valors d’aquesta herència que tenim . Parlem de la igualtat, la revolució, l’estima, la defensa del patrimoni i les tradicions, la llibertat… en definitiva, parlem d’un sentiment i és així com volem que arribi a la gent.

I doncs, què és el folkcalentó? És un gènere musical que serveix de mitjà per transmetre l’essència de Roba Estesa. De fet, l’essència de la nostra tradició: el foc, les fogueres i els fogons. Sigui a casa, al carrer o al llit el foc és símbol de festa i de lluita, i sempre va acompanyat de cançons. Així doncs, definim el folkcalentó com el nostre estil, ja que tots els temes tenen aquesta escalfor que tant caracteritza la nostra música.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí