DUET D'AMBIENT

 

Nosaltres

 

DAVID RIVERA

Nascut a Girona, al 1980, estableix la seva residència a Hostalric, fins als 25 anys que decideix traslladar-se a Santa Susanna, a la comarca del Maresme. Més tard als 29 anys formarà part del veïnat de Sitges.

Des de molt aviat, comença a mostrar-se molt interessat per la música i pel mon de l'espectacle. Als 5 anys forma part del grup rociero del seu poble, "Los Amigos del Sur", com a percussionista i cantant, participant en programes de ràdio como Radio Teletaxi, presentat per Justo Molinero.

Als 7 anys comença a formar part del trio musical "Reme, Lídia y Àlex", com a cantant i percussionista, al mateix any que inicia els estudis musicals (piano, llenguatge musical i harmonia) al conservatori Isaac Albéniz de Girona. 

Dos anys després coneix al Grup musical "Argemin’s", amb el que romandrà com a cantant i saxofonista fins als 26 anys, el mateix any que inicia els seus estudis de saxòfon a l'Escola de música de Blanes. 

Als 23 anys acaba els estudis de magisteri musical i seguidament comença a exercir com a mestre de música a l'ensenyament públic, on encara continua a l'actualitat. 

Als 27 anys entra com a cantant i saxofonista de l' Orquestra Plàcida, fins als 29 anys que decideix retirar-se durant una temporada del mon de l'espectacle.

Actualment forma part del duet musical "DUET D'AMBIENT" juntament amb Esteve Martínez.

ESTEVE MARTÍNEZ
 

Nascut al 1971 a la ciutat de Badalona. Mestre i músic.

Passa l'infantesa a la seva ciutat de naixement, mentre es desplaça diàriament a Barcelona per cursar la carrera de mestre i organitzar diferents esdeveniments arreu de la ciutat.

Als 30 anys es trasllada a Pineda de Mar per exercir de mestre. 

Als 36 anys es mou a Sitges, per temes laborals que tenen a veure amb el món de la música, on forma part del Duet d'Ambient.

L'Esteve compta amb una gran experiència en animació i coordinació d'esdevediments. De molt jovenet, s'interessa per l'aprenentatge del piano, assistint a classes particulars.

Actualment, continua millorant el seu nivell a l'escola de música de Vilafranca del Penedès, realitzant classes de piano modern.

Precios y disponibilidad a Proactua.com

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí