SELVIN

 

 

 

Ja ha arribat el nou nadó de Selvin, però en comptes de venir de Paris, ha vingut dels Estats Units, tampoc li han donat els 2.500,- € d’ajut, si no més aviat al contrari. Una gran novetat ideal per a tot tipus de festa, sopars d’empresa i convencions.
En aquest acte de divertida “regressió hipnòtica” tornarà a la seva primera infantesa, la persona més simpàtica, el gerent de la empresa, el nuvi al casament o qui celebri el seu aniversari. Mentre belluga mans i peuets, obrint i tancant la boqueta, ens riurà, plorarà, parlarà dels seus projectes vitals, de l’afecció al xumet, farà aparèixer coses dels seu bolquer i d’altres temes, que faran “morir” de riure a tot el públic.
Estrenat a la Nit Màgica Internacional de Santa Susanna Juny 07 i presentat en diverses festes, produeix una gran sorpresa i extraordinàries rialles.
NO ES PERDIN AQUEST ESPECTACULAR TOC DE CLASSE.

Precios y disponibilidad a Proactua.com

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí