GENISENCA

 

Preus i disponibilitat a Proactua.com

Sardanes,oficis, aplecs, cercavilas etc….

 La Cobla Genisenca fou fundada el 1950. Acompleix doncs, més de mig segle d'història. Ha estat fidel, sempre, a  l'esperit del poble que amb la cobla i la sardana, ha manifesta el com és i el perquè és.

La Genisenca ha fet de l'humilitat i l'alegria el seu signe característic, i la gent d'Osona i de moltes comarques així ho han interpretat i estimat.

El seu so s'ha fet sentir per tot Catalunya, terres andorranes i illes balears. A més de ser molt demanada per audicions de sardanes, la Genisenca és especialment preuada per acompanyar oficis religiosos, processons i tot tipus de passants populars festius i oficials.

Avalada per un arxiu d'unes sis mil sardanes, la Cobla Genisenca segueix essent la cobla dels seus amics de la plana i de l'Empordà.

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí