CIUTAT DE GIRONA

 

La Cobla Ciutat de Girona, fundada l'any 1975, reconeguda i vastament popular dins el món cultural català per la seva qualitat i professionalitat, al llarg de tots aquests anys ha destacat per la seva trajectòria com a formació professional dins de l'àmbit de la música popular catalana amb una dedicació plena i treball constant de superació, és una de les cobles més sol.licitades arreu de Catalunya amb una formació actual d'onze instrumentistes d'un alt nivell i professionalitat sota la direcció de Jesús Ventura.


Ha participat en nombroses actuacions per tot Catalunya, França, participant en importants Festivals (Festival Internacional de Perelada, Marsella, Llívia, etc. ), realitzant nombrosos concerts de música per a cobla així com en aplecs i ballades de sardanes d'arreu de Catalunya. Ha realitzat nombrosos enregistraments de sardanes, ballets, obres i tot tipus de música per a cobla.
 

Precios y disponibilidad a Proactua.com

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí