CARLES CUBERES

Carles Cuberes- Espectacles d'animació i contes per a infants de totes les edats formes, mides, gustos i colors.

Precios y disponibilidad a Proactua.com

DANÇONS DE BUTXACA

 
Espectacle d’animació musical farcit de cançons, cançons mimades, danses i jocs musicals de tota mena, tant de creació pròpia com de caire popular. Aquest ventall ampli permet adaptar-lo a la diversitat d'edats i espais (escoles, esplais, festes majors...). Es tracta d’un espectacle ple de ritme, energia i festa que cerca contínuament la interacció i la complicitat amb els infants, educadors, pares i mares... És un espectacle de format individual però musicalment molt complet, amb acompanyament de guitarra, acordió diatònic i base rítmica
 
 

 

CANÇONS DE butxaca

 
Espectacle d’animació familiar adreçat als més petits (d’un a tres anys), ideal per a escoles bressol i creat i adaptat especialment a les edats dels infants. Cantarem plegats algunes de les cançons que els infants han après a l’escola però també en farem de noves i aprendrem un grapat de danses senzilles i algun joc dansat. És un espectacle amb formació d’un animador/músic, acompanyat amb guitarra i acordió diatònic.
 
 

karibu! - cançons i danses per un món més just

 
Karibu és una paraula swahili que significa benvingut. Aquesta paraula convida a tothom a participar de la festa. Perquè aquest espectacle pretén ser això: un espai de benvinguda, trobada i comunicació entre persones que canten, juguen i dansen plegades, amb independència de la seva edat, la seva forma de vestir, de pensar o de viure. Es tracta d’un espectacle musical d’animació, adreçat a un públic familiar, de caire participatiu i festiu, que parteix del potencial que tenen les dinàmiques d’animació per a experimentar i viure valors com la cooperació, la solidaritat, la interculturalitat i la justícia social. I és per això que les cançons del repertori estan farcides de pinzellades constants a aquests valors però alhora permeten experimentar en primera persona i de forma vivencial, dinàmica i lúdica els valors proposats.
 

cassoles, olles i cançons

 
Espectacle d’animació cent per cent musical i en directe, dirigit a públic familiar, de caire fresc, dinàmic i festiu, amb cançons i danses de tota mena i de repertori propi, que van des la rumba al funky, passant per l’ska i el rock’n roll. Durant tot l’espectacle cerquem la complicitat i participació, d’una o altra forma, de tot el públic: xics i grans. Es tracta d’un espectacle ple de ritme i de festa, amb la força d’una banda trepidant de 3 músics en directe.
 
 

canta, juga i... belluga!

Espectacle d’animació per a públic familiar i de totes les edats, adreçat especialment a grups reduïts (fins a 40 persones). Pensat per espais petits, trobades familiars... S’hi fa participar a tothom: a grans i petits, a la tieta i a l’avi...tothom canta, juga i belluga!!! Consisteix en un recull de cançons, danses, dinàmiques i jocs cooperatius amb una tela gegant de colors de 7m de diàmetre (“paracaigudes”), pilotes i altres elements de joc. 

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí