TERRATOMBATS-RUMBA CATALANA

Els trobaràs a dalt de l’escenari. Potser també a la barra de qualsevol festa o concert. O bé cuinant una paella o una calçotada. També bevent amb un porró al bar del poble, per fer titius o el ball de la boteta. O improvisant uns garrotins al mig d’una plaça. Sortint a caçar bolets o jugant un partit de futbol. Fent de diables, portant la mulassa o tocant en una xaranga. Explicant acudits, fent broma sobre l’actualitat, o preocupant-se pel futur de la nostra terra.

 

Això són els Terratombats. Gent senzilla, que va molt més enllà dels escenaris, però que la seva passió és (també) la música, la rumba catalana. I mai, mai, mai, perden el sentit de l’humor, les ganes de treballar o la ironia per cantar les coses que ens passen dia a dia. Un grup que sobretot, sobretot, sobretot, no et deixarà indiferent. Per això intentem esbrinar qui són i com pensen.

 

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí