CARLES CUBERES

Carles Cuberes- Espectacles d'animació i contes per a infants de totes les edats formes, mides, gustos i colors.

Preus i disponibilitat a Proactua.com

DANÇONS DE BUTXACA

 
Espectacle d’animació musical farcit de cançons, cançons mimades, danses i jocs musicals de tota mena, tant de creació pròpia com de caire popular. Aquest ventall ampli permet adaptar-lo a la diversitat d'edats i espais (escoles, esplais, festes majors...). Es tracta d’un espectacle ple de ritme, energia i festa que cerca contínuament la interacció i la complicitat amb els infants, educadors, pares i mares... És un espectacle de format individual però musicalment molt complet, amb acompanyament de guitarra, acordió diatònic i base rítmica
 
 

 

CANÇONS DE butxaca

 
Espectacle d’animació familiar adreçat als més petits (d’un a tres anys), ideal per a escoles bressol i creat i adaptat especialment a les edats dels infants. Cantarem plegats algunes de les cançons que els infants han après a l’escola però també en farem de noves i aprendrem un grapat de danses senzilles i algun joc dansat. És un espectacle amb formació d’un animador/músic, acompanyat amb guitarra i acordió diatònic.
 
 

karibu! - cançons i danses per un món més just

 
Karibu és una paraula swahili que significa benvingut. Aquesta paraula convida a tothom a participar de la festa. Perquè aquest espectacle pretén ser això: un espai de benvinguda, trobada i comunicació entre persones que canten, juguen i dansen plegades, amb independència de la seva edat, la seva forma de vestir, de pensar o de viure. Es tracta d’un espectacle musical d’animació, adreçat a un públic familiar, de caire participatiu i festiu, que parteix del potencial que tenen les dinàmiques d’animació per a experimentar i viure valors com la cooperació, la solidaritat, la interculturalitat i la justícia social. I és per això que les cançons del repertori estan farcides de pinzellades constants a aquests valors però alhora permeten experimentar en primera persona i de forma vivencial, dinàmica i lúdica els valors proposats.
 

cassoles, olles i cançons

 
Espectacle d’animació cent per cent musical i en directe, dirigit a públic familiar, de caire fresc, dinàmic i festiu, amb cançons i danses de tota mena i de repertori propi, que van des la rumba al funky, passant per l’ska i el rock’n roll. Durant tot l’espectacle cerquem la complicitat i participació, d’una o altra forma, de tot el públic: xics i grans. Es tracta d’un espectacle ple de ritme i de festa, amb la força d’una banda trepidant de 3 músics en directe.
 
 

canta, juga i... belluga!

Espectacle d’animació per a públic familiar i de totes les edats, adreçat especialment a grups reduïts (fins a 40 persones). Pensat per espais petits, trobades familiars... S’hi fa participar a tothom: a grans i petits, a la tieta i a l’avi...tothom canta, juga i belluga!!! Consisteix en un recull de cançons, danses, dinàmiques i jocs cooperatius amb una tela gegant de colors de 7m de diàmetre (“paracaigudes”), pilotes i altres elements de joc. 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí