DUET D'AMBIENT

 

Nosaltres

 

DAVID RIVERA

Nascut a Girona, al 1980, estableix la seva residència a Hostalric, fins als 25 anys que decideix traslladar-se a Santa Susanna, a la comarca del Maresme. Més tard als 29 anys formarà part del veïnat de Sitges.

Des de molt aviat, comença a mostrar-se molt interessat per la música i pel mon de l'espectacle. Als 5 anys forma part del grup rociero del seu poble, "Los Amigos del Sur", com a percussionista i cantant, participant en programes de ràdio como Radio Teletaxi, presentat per Justo Molinero.

Als 7 anys comença a formar part del trio musical "Reme, Lídia y Àlex", com a cantant i percussionista, al mateix any que inicia els estudis musicals (piano, llenguatge musical i harmonia) al conservatori Isaac Albéniz de Girona. 

Dos anys després coneix al Grup musical "Argemin’s", amb el que romandrà com a cantant i saxofonista fins als 26 anys, el mateix any que inicia els seus estudis de saxòfon a l'Escola de música de Blanes. 

Als 23 anys acaba els estudis de magisteri musical i seguidament comença a exercir com a mestre de música a l'ensenyament públic, on encara continua a l'actualitat. 

Als 27 anys entra com a cantant i saxofonista de l' Orquestra Plàcida, fins als 29 anys que decideix retirar-se durant una temporada del mon de l'espectacle.

Actualment forma part del duet musical "DUET D'AMBIENT" juntament amb Esteve Martínez.

ESTEVE MARTÍNEZ
 

Nascut al 1971 a la ciutat de Badalona. Mestre i músic.

Passa l'infantesa a la seva ciutat de naixement, mentre es desplaça diàriament a Barcelona per cursar la carrera de mestre i organitzar diferents esdeveniments arreu de la ciutat.

Als 30 anys es trasllada a Pineda de Mar per exercir de mestre. 

Als 36 anys es mou a Sitges, per temes laborals que tenen a veure amb el món de la música, on forma part del Duet d'Ambient.

L'Esteve compta amb una gran experiència en animació i coordinació d'esdevediments. De molt jovenet, s'interessa per l'aprenentatge del piano, assistint a classes particulars.

Actualment, continua millorant el seu nivell a l'escola de música de Vilafranca del Penedès, realitzant classes de piano modern.

Preus i disponibilitat a Proactua.com

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí