LA TERRASSETA DE PREIXENS

 

Preus i disponibilitat a Proactua.com

 

 De la mateixa manera que les rostisseries fan el miracle de convertir el pollastres en pollastres a l’ast, de la mateixa manera que els restaurants xinesos converteixen la primavera en rotllets, i tal com ENO és capaç de convertir la sal en sal de fruites; podríem dir que La Terrasseta de Preixens ens encarreguem de convertir una festa, en Festa Major (amb tot el respecte pels pollastres a l’ast).

El secret de la formació rau en un directe amb tal diversitat de ritmes que no donen pas a l’avorriment, una potència que no deixa indiferent, la diversió està assegurada i fins i tot pels més romàntics/perversos s’hi deixa sentir una cançó d’amor, que segons els entesos, és imprescindible!
Set músics que no parem ni a dalt ni a baix de l’escenari ja que quan s’acaba el concert tot continua a les xarxes socials on hi hem trobat el medi idíl·lic per a una banda autogestionada.

Ja des de finals del 2006, bar on posàvem els peus, bar on en sortia la gent ben remenada (tocàvem als locals amb els beures més barats i amb la gent assedegada). De remenada en remenada la cosa va anar creixent i sense saber on ens posàvem, el 2011 vam gravar el nostre primer disc, que deu tenir el record Guinness de “part més llarg de la història”. Un disc que vàrem anomenar “El Gran Desgraciat”, nom que fa referència a tota aquella gent que no fa gràcia explicant acudits (sempre basant-nos en les nostres pròpies experiències).
No va ser fins que les nostres iaies ens van demanar per escoltar la cara B del disc que vam veure la cosa era seriosa.

Era ja el 2012 quan ens vam enredar a gravar el primer videoclip, que per qui vulgui saber com va acabar, ja sabeu lo de les imatges i les mil paraules oi? En fi, el 2012 també vàrem guanyar el concurs de l’Engrescat organitzat pel festival Telecogresca, fet que ens ha permès gravar de gorra 5 temes.

Aquests 5 temes, que a partir del febrer anirem penjant cada dilluns a la web, més uns quants que volem gravar de cara finals de Març, formaran en nostre segon disc “Rapinyaires” nom que fa referència a tota la gent que es passa el dia demanant coses, per exemple encenedors, una mossegada a l’entrepà o fins i tot diners per a un projecte de micromecenatge per pagar part de les gravacions que encara hem de fer. Pilleu la indirecta directa? Així que, si ens voleu ajudar, tenim un Verkami en marxa.

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí