BONI

 

Jordi Juanet - Boni - va començar la seva carrera professional l’any 1982 conjuntament amb Ramon Muñoz, Caroli, formant el duo Boni & Caroli, amb el qual van realitzar 5 espectacles de teatre-circ, entre els que destaca "SIDE-CAR". El mes de novembre de l’any 2000, desprès de presentar els seus espectacles en nombrosos països d'Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica, es van dissoldre per seguir la seva trajectòria per separat. 
SINOPSI
L’espectacle ens mostra les peripècies d'un personatge que, tot i la seva habilitat en la manipulació dels objectes i artilugis amb rodes, no abandona la idea que el que realment li agradaria ser, és una estrella de la música.
Després de probar tot tipus de gèneres musicals, la rumba, el rock and roll, les ranxeres..., acabarà adonant-se que el millor que sap fer és un bon número de circ.

“In situ” està ple de diversió, entreteniment i acció. La música, els malabars, els monocicles i l’humor, són els ingredients d'un espectacle, presentat per un personatge dinàmic que aconsegueix, número rere número, la complicitat del públic. Viatgem dues persones, un actor i un tècnic.

FITXA TÈCNICA
 
 
ü Durada – 1 hora
ü Es pot realitzar tant en interior com al carrer.
ü Espai escènic de 8 x 8 metres, amb el terra pla, llis i no inclinat.
ü L’equip de so el portem nosaltres.
ü Presa de corrent 220 V / 1000W per equip de so.
ü Camerinos i aigua.
ü 8 tanques.
ü Cadires per el públic.
ü Equip de llums a càrrec de l’organització (si fos necessari) 

Preu:Consultar dia i data 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí