THE NEARLY BEATLES

 

 

THE NEARLY BEATLES, un grup de quatre músics amb una gran trajectòria professional que ens avala i ens honra, i que per fi hem decidit posar-nos a fer la música que realment ens agrada: interpretem els temes de quatre nois de Liverpool, que allà pels anys 60 van canviar l’historia de la música com cap altre grup de l’era moderna ha fet.
El que fem és més que una actuació musical endinsada pel recorregut dels temes d’èxit dels LP’s dels Beatles, ja que portem els instruments de les mateixes marques que ells feien servir (guitarres, baix, amplificadors, bateria); respectem els temps de cada cançó intentant que tingui la mateixa durada que té al disc i sempre dintre dels tons originals; donem una petita explicació de cada tema: a quin LP pertany, any i lloc de gravació, posició a les llistes d’èxits. També intentem vestir-nos com ells ho feien a la primera època (corbata i perruques incloses),etc. etc. Normalment fem entre cançó i cançó una petita traducció de les lletres, ja que molta gent les canta amb nosaltres i realment no saben el que estan dient.
Tot això fa que una actuació nostra sigui una mica diferent al que fan altres grups de versions o clònics dels Beatles ja que les nostres estan fetes amb la il·lusió i el respecte que com a fans en tenim d’ells.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí