PEP LOPEZ

Preus i disponibilitat a Proactua.com

“Feina de joglar, ofici de trobador”
Ofici de trobador, feina de joglar és una creació de Pep López especial per les escoles a partir d'un espectacle seu anterior: Llençol d'estels. Té una durada de 50 minuts i s'hi combinen música, narració i dibuixos animats. Encara que avui tenim accés a tota mena de llibres i d'informació audiovisual, ens cal que existeixin persones que, com els joglars de l'edat mitjana, sàpiguen transmetre directament aquelles històries i cançons que també es troben en els llibres. Pep López és un joglar modern que acompanya les seves creacions amb instruments actuals i utilitzant la tècnica, la informàtica i les imatges de vídeo.
Espais : Ideal per escoles, llocs petits, centres cívics, biblioteques,.. Edat: de 3 a 8 anys    
Fitxa tècnica : Pep López: veu i guitarra, Pep Collell: Bateria     
    
“Un llençol d'estels
Espectacle per teatres i auditoris plantejant en format de concert de cançons de creació adreçades al públic familiar. Ens expliquen històries inversemblants amb una gran dosi d'humor, poesia, tendresa i participació activa del públic en tot moment.El repertori és format de diversos estils que ens acosten al jazz i el swing, el funk, la cançó d'autor, les balades, o el cabaret literari.En escena, dues pantalles de vídeo juguen de forma interactiva amb les propostes que s'ofereixen des de l'escenari: respostes al text, il·lustració de les històries, imatges coloristes i creades per aquest espectacle en format de dibuixos animats. Es juga sempre amb les noves tecnologies fins assolir la capacitat de realitzar a temps real un joc d'ordinador entre dos equips formats “in situ” pel propi públic.
PREMI ARC 2004 al millor espectacle per a públic familiar.
Espais : Ideal per teatres, auditoris. Edats : Públic familiar
Fitxa Tècnica: Guió, idea i direcció: Pep López / Tèia Moner. Dibuixos animats: Montse Baqués Disseny informàtic: Estudi Nord Disseny. Vestuari: Vesta Home. Disseny Tècnic: Guillem Roma/ Miquel Espinosa. Producció Artística i Executiva: Pep López i Mercat de Música Viva de Vic. Disseny so: Dani Mayor. Assessorament màgia: Enric Magoo. Música i Arranjaments: Pep López i Josep Mª Cols. Músics: Joan Andreu Reyes, Pep Collell, Guillem Costa.
    
"El racó dels avorrits”
" EL RACÓ DELS AVORRITS" és una proposta per a un públic familiar que sorgeix de l'anterior espectacle "Un llençol d'estels" i fa un petit pas més enllà en l'ús dels mitjans audiovisuals incloent-hi a més la música en directe i els dibuixos animats (firma de la casa), la imatge real, els músics virtuals, el cinema, una exposició itinerant del fotògraf vigatà Toni Mirabent , el món del clown el videoclip, la dansa contemporània i altres elements destinats a la recerca de les sensacions sonores i visuals. Com a gran novetat, s'incorpora el concepte de músics “virtuals” que s'afegeixen a la banda utilitzant mitjans informàtics i audiovisuals en tres pantalles de vídeo.
Espais : Ideal per teatres, auditoris. Edats : Públic familiar
Fitxa Tècnica: Dibuixos animats : Montserrat Baqués Exposició fotogràfica itinerant : Toni Mirabent Direcció de vídeo muntatge i edició : Guillem Roma Direcció dansa: Agustí Ros Ajudants de realització : Montse Bover i Cristina Jordà Ajudant de producció : Pep Collell Disseny so : Dani Mayor Disseny il·luminació : Guillem Costa Músics : Pep López (veu i guitarra) Joan Andreu Reyes (piano i teclats) Pep Collell (bateria) Guillem Costa (baix) Actors virtuals : Joan Crosas, Cesc Sánchez, Pere Marín, Menut , Eva Vilamitjana i Vero Cendoya (Alumnes de dansa contemporània de l'Institut del Teatre de Barcelona) Músics virtuals : Joan Crosas (voz) Rafa Villanova (Pedal Steel) ,Pep Poblet (saxos),Càndid Rodríguez , Marta Roma , (Trompetes), Quim Asensio, Montse Bover (Saxos) , Edgar Vila : Guitarra flamenca, Ricard Vallina, Alba Codina, Maria Juan, Joan Antoni Pich,(quartet de corda) Piano man : Guillem Roma Veu en off : Olga Coromines Tècnic de so : Dani Mayor Tècnic multimèdia : Guillem Roma
 
"Puja aquí dalt i balla"  
Espectacle de ball per a infants plantejat sempre sobre la participació directe del públic des d'el primer moment tot i seguint les directrius marcades des de l'escenari. L'espectacle pretén divertir al públic infantil sense oblidar que gairebé sempre aquest ve acompanyat d'adults. El tractament de l'espectacle fuig d'infantilismes i formules tòpiques. El repertori és inèdit, de creació pròpia, i en alguns casos adapta temes tradicionals en balls, danses, etc.. Es treballa sense guió tot i jugant amb la improvisació de cada moment, públic, espai, situació, barri, edats,...
 
"Ball de butxaca" i "Can Seixanta"
Espectacle de característiques similars a "Puja aquí dalt i balla" la única diferència es troba en el nombre de músics que hi participen i un lleuger canvi de repertori. Aquest és la versió reduïda. 3 components amb veu i guitarra midi, bateria electrònica i violí. Indicat per a llocs petits i públic no gaire nombrós.
   
Currículum
Inicia la seva activitat professional en el terreny de la música per infants l'any 1976. Estudia al Conservatori Superior de Música a Barcelona, contrabaix, trombó de vares, i complementa la seva formació de guitarra i veu al Taller de músics i Aula de Jazz a Barcelona, Bèlgica i Colorado (USA). Crea diferents formacions musicals i especialment dirigides al públic infantil fins a consolidar-se com el grup "El Sac de Gemecs". Te el seu propi programa de televisió durant tres anys consecutius al circuit català de TVE- "La gresca del Sac de gemecs, Tres i no res, Gresca i xerinola, Programes especials al Saló de la Infància ,etc.., col·labora en programes a TV-3,fa de guionista en programes infantils de TVE a Madrid, programes de ràdio i diverses col·laboracions en publicacions especialitzades.Les seves produccions han viatjat per tota Espanya , Bèlgica, Itàlia, Canadà i lògicament per tot Catalunya. És professor de tècniques d'animació i cançons a l' Escola del Baix dedicada a la formació de monitors i director de centres d'esplai. Col·laborador des de l'any 1990 en l'assessorament dels grups de música per a infants al Mercat de Música Viva de Vic. Director musical de diverses edicions del Festival Internacional de Pallassos de Cornellà del Llobregat .Cal destacar també que en el seu discos han col·laborat músics com "Los Manolos", Santi Arisa, Manel Joseph , Pep Sala, Pep Poblet, Joan Crosas, Matthew Simon, Quim Carreres,Rafel Villanova, Àngel Martínez, Jordi Fàbregas ,. Actualment dirigeix "Pep López i...Sopars de duro",el grup de música tradicional " La Punyetera ", el segell discogràfic AFONIX i prepara un nou projecte amb en Joan Crosas.
 
Fundador històric de l'AMAPEI (Associació de músics i animadors professionals d'espectacles infantils) Guanyador dels Premis ARC 2002 i 2004 per la seva trajectòria artística en l'apartat d'espectacles familiars , nominat pels premis ARC 2003 i guanyador del premi al millor espectacle de públic familiar de l'any 2004. Recentment ha estrenat “Escrito en las estrellas” al Festival Papirolas de Mèxic i a la Feria Internacional del Libro de Guadalajara també a Mèxic, Uruguai , Colòmbia i Cuba on ha celebrat la seva actuació núm. 3.000.
 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí