Avis legal

El lloc web i el domini espectaclesmontsol.es corresponen a Proactua by Montsol, SL (en endavant PROACTUA), amb CIF B55316764 i domicili al Carrer Josep Roca i Bros, 4, Àtic A de Figueres (CP 17600), inscrita en el Registre Mercantil de Girona, a la fulla GI -63.927, tom 3195, foli 184.

Propietat intel·lectual i industrial

Els drets sobre els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges, dissenys gràfics, marques i altres signes distintius (en endavant els continguts), pertanyen a PROACTUA o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. PROACTUA presenta aquests continguts per a informar dels seus serveis i activitats. PROACTUA autoritza la utilització dels continguts per a usos no comercials sempre i quan s’indiqui de forma clara la font. Si els continguts s’utilitzen en entorns web caldrà incloure un enllaç a la pàgina d'inici del lloc web. PROACTUA es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes en defensa dels seus drets de propietat intel·lectual o industrial. No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a / (framing).

Responsabilitat sobre els continguts

Tot i que PROACTUA actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això PROACTUA manifesta que les referències dels serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a PROACTUA fins a la contractació expressa d’una comanda. PROACTUA es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web. PROACTUA no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.

Condicions d'ús

L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

Consentiment comunicacions comercials

Dono el meu consentiment exprés per rebre comunicacions comercials posteriors de Proactua by Montsol, SL, per correu electrònic, SMS i altres mitjans de comunicació ofimàtics, tal com estableix la Llei LSSI/CE 34/2002.

Si vol deixar de rebre publicitat o informacions comercials pot revocar el seu consentiment enviant un correu electrònic a l'adreça [email protected] , indicant la paraula BAIXA.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí