LA TAVERNA

        Currículum del Grup la Taverna

El Grup la Taverna , neix a finals del 1992 , amb la formació de quatre components . Amb quatre veus i varis instruments , i amb l’idea d’aportar una forma diferent de cantar les havaneres.
Hem fet arribar l’havanera i cançó de taverna a restaurants , casaments convencions , promocions d’empreses i també en celebracions privades i públiques.
D’entre les més de 1200 actuacions realitzades en aquets anys , cal destacar una estada de 31 dies navegant pels mars escandinaus desde Estocolm (Suecia) a la ciutat de Turkú(Finlandia), una estada de 10 dies a Brusel.les amb motiu d’una fira turística divulgant l’havanera com a mostra cultural de la Costa Brava , participació a la festa major dels catalans de Casa Nos-tra a Suïssa , Biarritz , Toulouse,Ámsterdam, etc…
Intervencions en directe a Ràdio de España i Ona Rambla . Participació habitual a la campanya del peix blau
Gravació amb una Televisió de Sant Francisco(USA) , amb motiu d’un programa de divulgació de la CostaBrava a Estats Units.
Intervenció a algunes edicions de la Festa de la Sal de l’Escala i així mateix som grup fundador i organitzadorde les cantades a l’aplec dels Escalencs celebrat anualment a Platja d’Aro . Actuacions regulars a les tavernes La Bella Lola de Calella de Palafrugell , La Pepa Caneja de Palamós , El Cau del Pescador de Sant Feliu de Guíxols , per tot Catalunya ( Manresa , Igualada , Olot , Barcelona , Lleida , Calella de Palafrugell , Vic , Granollers .Girona, etc..).
El grup ha passat per algunes etapes . Als seus inicis el grup estave format per quatre components(1992-1996) , per tres (1996-1997) la tercera fase per dos (1997-2004) i ara tornen a la formació de tres , i som.
Miquel Pedrol       ------       Veu
Ferran Garcia       ------       Veu i guitarra
Adam Torres         ------       Veu , acordió i guitarra solista
El nostre repertori és força extens ,havaneres , valsets mariners , sardanes , cançó de taverna , etc…..
Tenim equip de so propi ………….    1400W
            Equip de llum ……………..   2400W
             Segons l’escenari montem decorat

 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí