RATAPLAM

 

EN GIL I
ELS RATATAPLAM
I LA LLEGENDA
DE SANT JORDI.
 
 
ESPECTACLE D’ANIMACIÓ DE APROXIMADAMENT 1 HORA DE DURADA, ON ELS RATATAPLAM AMB L’AGUDA DE TOTS OS EXPLICAREM LA LLEGENDA DE ST. JORDI, AGAFAREM UN TREN QUE ENS PORTARÀ A UN MON MÀGIC, ON A TREVES DE LES NOSTRES CANÇONS INTERCALADES AMB LA LLEGENDA APANDREM D’UNA FORMA MOLT DIVERTIDA EL QUE DIU LA TRADICIÓ QUE VA PASSAR, EXPLICAREM QUE FEIEN I COM BALLAVEN ELS CAVALLERS, QUE FEIA EL REI, LA PRINCESA, EXPLICAREM ANÈCDOTES I CURIOSITATS DELS DRACS I EL FINAL FAREM UNA GRAN FESTA .
 
PODEM FER-HO AMB:
1, 2, 3, 4 I 5 COMPONENTS
 
ESPECTACLE D’ANIMACIÓ ON EL FIL CONDUCTOR ES A LLEGENDA QUE ES VA BARREJANT DESDE EL PRINCIPI AL FINAL AMB CANÇONS PER BALLAR I COLAVORAR.
 
 
El grup d´animació RATATAPLAM amb més de sis anys portant musica i
diversió a tota mena de festa us oferim una llista dels espectacles que us podem oferir:
SOMNIS D´UN RATATAPLAM
Espectacle de petit i mig format, en que en gil acompanyat de la guitarra, el piano i la seva veu us oferirà un repertori de cançons, danses i disbauxa,i amb alguns contes si s´escau, perque pasem una bona estona. Espectacle destinat tant a petits com a grans espais ja que s´adapta a les condicions desde una plaça, un carrer o una petita sala.
100X100 RATATAPLAM
Espectacle destinat a tot el públic amb ganes de passars-ho bé, on un animador i un músic oferiran un grapat de cançons de tota la vida, adaptades als temps que corren, barrejades amb cançons fetes per els
Ratataplam i on són una garantia de festa i gresca.
 
RATATAPLAM I LA MAQUINA DEL TEMPS
Espectacle d´animació que durant una hora i quart interpretarem una sèrie de cançons enllaçades per un fil conductor, que és un viatge a diferents moments de la nostra història.
1000 x 100 RATATAPLAM
Espectacle on hi ha una primera part musical per ballar i agafar forces, i
Una segona part on no deixem de tocar i animar la festa amb més marxa regada amb un bon bany d´escuma i aigua.
 
FESTA ESUCMA
Festa amb un cano d´escuma i musica de la mes actual (CD) per a refrescar totes les festes d´estiu. Festa amb aigua i escuma.
El grup RATATAPLAM també te una gran experiència en festes privades com festes d´aniversari, comunions, escoles, centres civics ets… si cal també podem fer mitja hora de ball si s´escau.
Per fer els espectacles portem 1200wats de só una cortina, muntada al darrera, màquina de fum i moltes sorpreses.
En l´escuma portem el canó i mangueres per remullar l´ambient.
Festa de l´escuma durada d´una hora aproximadament per a feses mes llargues consultar
Amb seguro de responsabilitat civil.
 
Preus: consultar
 
 
 
 

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí