POLÍTICA DE PRIVACITAT

ENVIAMENT I REGISTRE DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i rebre informació sobre els serveis prestats per Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS. Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure's, registrar-se o rebre informació d'aquests serveis.

D'acord a l'establert en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporats a un fitxer titularitat de Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS amb domicili a Apt. Correus, 197 - 17600 Figueres, tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes en el Reial decret 1720/2007.

 

Exactitud i veracitat de les dades facilitades.

L'Usuari que envia la informació a Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant-se Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS de qualsevol responsabilitat sobre aquest tema.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-los degudament actualitzats. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de registre o subscripció.

Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS no respon de la veracitat de les informacions que no siguin d'elaboració pròpia i de les quals s'indiqui una altra font, per la qual cosa tampoc assumeix responsabilitat alguna quant a hipotètics perjudicis que poguessin originar-se per l'ús d'aquesta informació. S'exonera a Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l'Usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS sempre que procedeixi de fonts alienes a Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS.

Cessió de dades a tercers.

Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS no cedirà les dades personals a tercers. No obstant això, en el cas de ser cedits a algun tercer es produiria una informació prèvia sol·licitant el consentiment exprés de l'afectat en virtut de l'Art. 6 LOPD.

Exercici de drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició.

Podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal en Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS,  Apt. Correus, 197 - 17600 Figueres - o a l'email: montsol@espectaclesmontsol.es juntament amb prova vàlida en dret, com a fotocòpia del D.N.I. i indicant en l'assumpte"PROTECCIÓ DE DADES".

Acceptació i Consentiment.

L'Usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament de les mateixes per part de Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS en la forma i per a les finalitats indicades en la present Política de Protecció de Dades Personals.

CANVIS EN LA PRESENT POLÍTICA DE PRIVADESA..

Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials així com a pràctiques de la indústria. En dites suposades, Mª DEL CARMEN LOPEZ RODRIGUEZ Y Mª LLUÏSA MASÓ COMALERAS anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí