SELVIN

 

+info

 

Ja ha arribat el nou nadó de Selvin, però en comptes de venir de Paris, ha vingut dels Estats Units, tampoc li han donat els 2.500,- € d’ajut, si no més aviat al contrari. Una gran novetat ideal per a tot tipus de festa, sopars d’empresa i convencions.
En aquest acte de divertida “regressió hipnòtica” tornarà a la seva primera infantesa, la persona més simpàtica, el gerent de la empresa, el nuvi al casament o qui celebri el seu aniversari. Mentre belluga mans i peuets, obrint i tancant la boqueta, ens riurà, plorarà, parlarà dels seus projectes vitals, de l’afecció al xumet, farà aparèixer coses dels seu bolquer i d’altres temes, que faran “morir” de riure a tot el públic.
Estrenat a la Nit Màgica Internacional de Santa Susanna Juny 07 i presentat en diverses festes, produeix una gran sorpresa i extraordinàries rialles.
NO ES PERDIN AQUEST ESPECTACULAR TOC DE CLASSE.
 
 

CATALUNYA:

 

ESPECTACLE ADULTS. CONVENCIONS, BODES 900,- + IVA

AMB GRANS IL·LUSIONS CÓMIQUES 1.100,- + IVA

MÀGIA DE PROP 500,- + IVA

INFANTILS:

NINOTS MÀGICS (màgia i ventrilòquia per totes les edats)

Ara, preu especial per celebrar el seu 20è aniversari 700,- + IVA

ECO-DIVER (Ecologia i medi ambient) 850,- + IVA

PASSEM-HO BÉ (Educació viària, més de 600 funcions) 850,- + IVA

TEATRE FAMILIAR: (NOVETATS IMPORTANTS !!!)

“CINEMÀGIC”

(NOMÉS TEATRES O SALES) 900,- + IVA

“La Kuina MàgiKa”

(educació alimentària màgicament divertida) 900,- + IVA

FESTES PARTICULARS INFANTILS (COMUNIONS, ANIVERSARIS)

600,- + IVA

 

Aquest espai web utiliza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les seves preferències mitjançant l'anàlisis de la seva navegació. Si continua, entenem que accepta el seu ús. Pot informar-se sobre la nostra política de cookies aquí