ROCK & ABBA

 

Tot un repertori dedicat al llegendari grup ABBA, però en un format totalment diferent del que s’ha fet fins ara, tal com diu el nom del grup  “ ROCK & ABBA”. Totes les versions son en concepte de Rock, l’espectacle te una duració de dues hores on es repassen les millors cançons del grup (Gimme- Gimme, Mama Mia, Dancing Queen, Money Money), etc… amb un set de guitarres acústiques al mig de l’actuació per relaxar l’ambient  amb temes com (Thank you for the Music) etc.. i amb un final d’actuació apoteòsic amb ( Waterloo i Chiquitita ).

A les veus femenines portem a la MONE, una de les veus més importants del nostre país  que va participar en l’últim programa televisiu OH HAPPY DAY com a component del jurat  i a la RUTH una gran professional amb una veu que meravella, acompanyades per 3 guitarristes , en Benjamí Palomar, Jordi Ribot i Joan Zabala i amb el baixista Lorenzo Barriendos i el bateria Oscar Albert, tots els components amb una llarga experiència musical que ha donat com a resultat una gran formació de la qual n’estem molt satisfets.

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí