MIRACLE BAND

 The Mircacle Band és una banda de versions que neix a principis del 2006 pràcticament per casualitat. Els quatre músics, que ja és coneixien, és reuneixen per un concert . Elaboren un repertori i després d’un assaig i de l’actuació, veuen molt clar que d’allò en pot sortir un projecte divertit i enriquidor.

El repertori és un viatge en el temps, que repassa les millors cançons dels grups mítics de la música moderna. Jimmy Hendrix, Bob Marley, Van Hallen, The Police, Neil Young, Rem, Prince, U2, Ben Harper, Lenny Kravitz, Amy Winehouse, Red Hot Chilli Peppers, Rage Agains’t the Machine, Muse, Skunk Anansie, Radiohead, ...entre molts d’altres.
Un concert on The Mircacle Band  fa seves les versions donant un toc personal i d’improvisació poc habitual en els grups de versions.

 

 

 

Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Puede saber más sobre nuestra política de cookies aquí